Ber så mycket om ursäkt för den mega dåliga uppdateringen på sistone.. Men det är så att jag inte har ett fungerande internet just nu och det är inte alltid man orkar sitta och vänta på att datorerna nere i hundstallet ska starta osv. Så det kommer bli lite dåligt med uppdateringar ytterligare ett tag till, tills det att jag får tag på ett nytt internet.

Har även en hel del att göra framöver b.la så blir det flytt för mig och jatzy på fredag igen. Sen ytterligare en flytt om cirka en månad... och under den tiden så kommer jag nog ha hunnit komma igång ordentligt med skolarbetet, så man kommer nog ha ganska fullt upp med skolan och träning också. Men ska göra så gott jag kan för att hå
 
Imorgon så åker jag iväg på praktik en bit utanför Strängnäs med Sandra! Tyvärr så fick inte fisen hänga med.. Så blir att vara utan henne ett tag till, och hon får istället stå ut med min jobbiga syster ;)
På grund av praktiken så kommer jag inte att kunna uppdatera något på sidan under hela nästa vecka! (inte för att det skulle vara så intressant ändå.. med tanke på att Jatzy ändå inte är med och det förmodligen då kommer att handla om en massa andra hundar och dumheter som jag och Sandra fått för oss.. haha!)

Men efter den 29e Augusti så är vi återigen tillbaka på skolan och då ska jag försöka uppdatera dagligen! Kan dock inte lova att det bli så med tanke på att det oftast alltid händer en massa olika saker på skolan och förmodligen kommer bli en del plugg framåt.. Men ska i alla fall göra så gott jag kan! :) (är inte världens bästa på att skriva bloggar, men ni får nöja er med det ;) haha)

Hoppas att alla får en bra vecka! ciao
 
Såg härom dagen att det kommer vara IPO & Bruks SM på Chappen den 19-21 Augusti, blev överlycklig då jag bara bor cirka 15 minuter därifrån! Men självklart så kommer jag på att jag inte kommer kunna åka dit, pga praktik hela den veckan... SUCK!
Det förstörde dagen lite halvt, men men.
Blir att tagga Polishunds SM 5-7 September i Karlstad istället! Då släpar man med sig folk från skolan också för att göra det hela ännu mer intressant. Hoppas även på att Råbäckens är där så man får träffa Jatzys uppfödare! :) Skulle vara väldigt trevligt att få träffa dem!

Sen ska man även börja kolla runt lite och se ifall det finns nåt bra ställe nära Värmland som gör BH-prov i höst, så man kanske hinner med att göra BH-provet med Jatzy också innan vintern kommer tillbaka. Annars får man ta det så fort som möjligt i vår istället!
Ha ju en viss liten tös på skolan som börja gå på mig att jag måste börja tävla med Jatzy, så att det i alla fall är en i IPO-gruppen som kommit igång med tävlingar... Känner ingen press alls.. haha! :)
 
Då var det dags för Jatzy att börja löpa igen då...
Ska bli lite intressant och se hur hon är när det gäller träning under löptider. När jag fick henne så var hon inne på sista veckan i löpet. Så har egentligen inte en aning om hur hon kommer bli nu. Men hoppas verkligen på att hon inte ha massa dumma idéer för sig, utan kan träna på precis som vanligt. Men det återstår att se, i alla fall när hon kommer in i höglöpet..

Hoppas för mina kära klasskamrater med hanar, att hon hinner sluta löpa innan skolan börjar. Eller i alla fall för Natalies skull, då jag vet att hennes lilla kille är ganska förtjust i Jatzy och sen att hennes box i hundstallet ligger snett emot Jatzys ;) haha.

Hade tänkt försöka spåra lite med Jatzy idag, och få henne att ta det lite lugnare i spåret. Men självklart så började det regna, så blev inget med det idag...
Istället så ska vi ge oss ut på en härlig långpromenad i skogen, och sedan efter det ta ett härligt träningspass!
Ha inte riktigt bestämt mig än vad vi ska fokusera på under det passet, men som tur var så har jag en hel skogspromenad på mig att bestämma mig :)
 
Tösen verkar ha blivit bättre nu, LYCKA! :D
Nu verkar hon ha slutat spy helt! Kan ju lugnt säga att jag är lättad. Förstår dock fortfarande inte riktigt vad det är som gör att hon får såna perioder... Hoppas i alla fall på att det är nog med sånt nu. Men vi har tagit det lugnt idag med, för ifall att. Men imorgon så börjar vi "lite smått" med träningen igen. :) Både jag och Jatzy blir lite smått tokiga annars.. ;)

Hon är i alla fall lika stollig som vanligt nu, vilket kanske inte är så konstigt. Så imorgon släpar jag med henne till sjön så hon får bada lite! Var ju trots allt ett tag sen vi badade...
Har även fixat Praktik nu! :D Men får se ifall lilltösen får hänga med då, eller om man måste fixa hundvakt... Ska i alla fall försöka prata mig till så hon får hänga med ändå ;) Dem lär ju älska henne, precis som alla andra hihi!

Men nu blir det att gå ut och mysa med fisen! ha det bra allihopa! :D