Tackar för en mycket trevlig och lärorik helg med alla i Forshaga akademins IPO-grupp, men mest tack till Rikard Näslund som figgade för oss fredag och lördag.
Var väldigt kul att få träffa min gamla sambo Tina Sporrong, och även min f.d "helgsambo" Rikard Näslund! Hoppas verkligen på att dem kommer ner snart igen, så att man kan få en lika rolig helg igen! :)

Ha nu fått lite mer koll på hur Jatzy ligger till på Skyddsfronten och vet då nu vad jag ska läga mest fokus på när det kommer till skydd. Är riktigt nöjd över helgens presentation, även om hon hade lite problem med utkallningar från skulet och det slutade med att jag stod och skrek som en idiot..  Så kan det vara ibland ja, haha! Men vi kom i alla fall en liten bit även på den fronten.

Var även väldigt kul att jag fick vara förare åt Julia Peterssons Rottweiler Diva, som fick pröva på skydd för första gången. Jag hade dock lite svårt för att hitta fäste i gräset och orka hålla emot, men jag lyckades ändå på nåt vis! ;)
Diva var riktigt duktig och förstod väldigt snabbt att det var meningen att hon skulle skälla på skinnet när det var stilla, för att få Rikard att röra på det igen.

Oerhört kul att se när hundar förstår sånna saker!
En av många anledningar till att man tränar hund! ;)
 
Jaha, då tävlade jag och Jatzy för första gången igår. Gick inte riktigt så som jag tänkt mig.. Jag själv vart sjukt nervös och det smittade av sig på Jatzy, så att hon blev stirrig och förstod inte riktigt vad hon skulle göra.
Men jag är riktigt nöjd ändå!
Vi lyckades skrapa ihop 133.5 poäng, ett tredjepris, kom tvåa utav alla som tävlade i Lk1 och fick alltså med oss en silverpokal hem.

Sa redan innan tävlingen att jag är nöjd om jag i alla fall lyckas få ett tredjepris, och det fick jag så jag är som sagt SJUKT nöjd! För var inte så säker på att jag skulle kunna skrapa ihop tillräckligt mycket poäng för ett andra- eller förstapris, då vi inte riktigt har fått till ställande ännu och vi ha lite annat som behöver lite finslip.
Men här är i alla fall poängen! (nedanför)

Poängresultatet:
Platsliggning - 10
Tandvisning - 10
Linförighet - 7
Läggande u. gång - 7.5
Inkallning - 6.5
Ställande u. gång - 0
Apportering - 10
Hopp över hinder - 7
Helhetsintryck - 7