Jaha, var tänkt att man skulle till veterinären idag. Men icke!
Dem hade tydligen råkat dubbelboka, så jag fick inte någon tid idag...

Lite smått jobbigt att jag har min 3 tid bokad nu. Först hade jag ju en tid bokad till veterinären den 27, men den kunde jag inte gå på då jag fick en läkartid i princip samma tid (som jag var tvungen att gå på). Så då bokade jag om till idag (den 29), men då som sagt hade dem  dubbelbokat så det blev inget med det heller.

Så nu har jag bokat en tid den 5 januari, och då hoppas jag banemig på att dem inte krånglar till det! För jag måste hinna till veterinären innan jag åker tillbaka till Forshaga nästa helg..

Så håller tummarna på att det inte blir något krångel!
 
Ja, då vart det äntligen julafton! 
Nyligen hemkommen från att ha varit en sväng hos mamma och haft lite tidigt julfirande, även Jatzy fick en liten present (en leksak som hon gillar väldigt mycket). Mysigt värre! :)
 
Så nu blir det sängen så att vi båda orkar med att fira jul med tjocka släkten! För "lilla Jazzan" får nämligen följa med till Farmor och Farfar för att fira :)

Jag och Jatzy önska alla en riktigt GOD JUL och ETT GOTT NYTT (tränings-) ÅR! :)

 
Ja, då har man blivit sjuk då.. Rykt på en ordentlig förkylning, så ha t.o.m fått gå till läkaren för att få medicin mot den. Alltså är jag helt slut, hostan gör det inte bättre heller då jag knappt kan sova. SUCK!

Det ger en ju inte lite dåligt samvete heller, då jag knappt klarar av att gå ut för att rasta Jatzy ordentligt. Så blir helt enkelt att man får släppa ut henne på tomten så hon får göra sitt och springa/leka av sig lite. Men har dock kört lite klickerträning så att hon får lite träning i alla fall!
Ha också märkt att snö är en stor favorit hos henne (då det är första gången vi har snö sedan jag skaffade henne) Hon springer runt som en tok på tomten och är rent ut sagt GALEN! Riktigt kul att se henne så lycklig! 

Det är nog det bästa med hela snö grejen, att se hundarnas glädjeryck. 
 
Jaha, då har man äntligen fått en tid till veterinären i Jönköping! (ringde förra veckan och fixade tiden).
Så nu blir det bara att vänta tills den 29 december, sen så får vi se vad dem säger då!
Hoppas verkligen det inte är nåt allvarligt.. För har planer för att starta upp appellen till vår och försöka komma upp i spårklasserna.
Då vill jag gärna att hon fungerar som hon ska fysiskt (och självklart psykiskt), så att man inte förvärrar något för henne. Det hade inte känts så värst bra...

Men som sagt nu blir det bara till att vänta och hoppas! 
Håll alla tummar, tår och tassar för att det inte är nåt allvarligt!
 
Tidigare idag så åkte jag och Micke ut till en av åkrarna här i Ekornahult för att lägga spår. Det var inte precis det trevligaste vädret då det blåste ganska mycket och det var snöblandat regn. Men det får inte stoppa oss från att spåra!

Så jag la ut två spår till Jatzy och med tanke på att hon inte direkt har varit den bästa på att spåra förut och bara yrrade mest. Men idag gick det otroligt bra! Hon var lite yr i början av första spåret, men mot slutet så såg det riktigt bra ut! och andra spåret var bra hela vägen igenom!

Kan inte säga annat än att matte är stolt!
 
Jag och Jatzy har tagit ledigt denna veckan från skolan. Tror både hon och jag behövde komma iväg en sväng från Forshaga. Så i Tisdags blev det att spendera eftermiddagen och kvällen på tåg och vänta på tåg. Men nu är vi äntligen tillbaka i älskade Småland och ute på landet hos mamma. (Det får en att sakna stan lite, fastän man bara är 20 min utanför... haha).
Blir nog åka tillbaka hem till Forshaga på söndag, längtar för tillfället inte så värst mycket dit. Men får se om man ändra sig när söndag närmar sig..

Märks verkligen att Jatzy är överlycklig här, finns visst inget bättre än att springa runt och dumma sig i skogen med sina 2 kelpie syrror! ;)
Det enda jobbiga med att vara här är att man blir sjukt sugen på att skaffa en till hund, nämligen en liten kelpiefis! Men har som tur var ett tag till på mig att tänka och bestämma mig för om jag ska skaffa en kelpie eller en Schäfer som nästa hund, för kommer inte bli någon ny hund förrens EFTER studenten! :)
can't wait!!

Men nu kom mamma hem, så nu ska vi dra med alla hundarna ut på skogspromenad! :)